★★★★★ 9.4/10 @feedback company 9.4/10 @ bol.com 4.6/5 @Googlereviews

Gratis verzending vanaf €75 | Snelle levering | Betaal snel & veilig met uw eigen bank

Betaalmethoden

Bestellen en betalen

U kunt op onze webwinkel op diverse manieren betalen. Met iDeal, Apple Pay, Google Pay Paypal, Klarna, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of via bankoverschrijving.

Bestellen op rekening

Het is mogelijk om op rekening te bestellen. Is uw order bedrag onder de €200, dan kunt u gebruik maken van achteraf betalen met Klarna of een offerte aanvragen. Bij een eerste bestelling / nieuwe klant vragen wij u om ten minste de helft van het orderbedrag aan te betalen. Het resterende bedrag kan binnen 14 dagen betaald worden.

Bij een tweede bestelling of een terugkerende bestelling is het mogelijk om het volledige bedrag binnen 30 dagen te betalen. Is er een langere betalingstermijn nodig, dan is dit in overleg ook mogelijk.

Betalen met iDeal 

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk bestellen en afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke betalingsmethodes van uw eigen bank. U kunt veilig betalen via iDEAL als u gebruikmaakt van internetbankieren via ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, SNS Regiobank, ASN Bank, Friesland Bank, Deutsche Bank, Triodos of Van Lanschot Bankiers. Betalen via iDEAL gaat op dezelfde manier als internetbankieren. U heeft een bankpas en/of identificatiemethode nodig.

De iDEAL betalingen worden uitgevoerd door Mollie.

Betalen met PayPal 

Wanneer u kiest om met PayPal te betalen, word u tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website. Op het moment van bevestigen, zal er een autorisatie worden uitgevoerd van uw PayPal account. Hierna word uw bestelling direct verwerkt. Zodra u uw bestelling in ontvangst heeft genomen, zal het openstaande bedrag gecrediteerd worden van uw PayPal account. Houd er rekening mee dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden van PayPal en daarmee de PayPal-processen accepteert.

Hoe werkt de terugbetaling na een retourzending?

Wanneer u producten terugstuurt, wordt het bedrag weer bijgeschreven op uw PayPal-account. U kunt in uw PayPal-account aangeven of u wilt dat de terugbetaling wordt doorgezet naar uw bankrekening. Als u PayPal-rekening is afgesloten, behouden wij ons het recht voor om het bedrag terug te storten naar uw bankrekening. Helaas kan een ander PayPal-account niet worden gebruikt.

Wat als mijn bestelling is geannuleerd?

In het geval van een annulering storten wij het aankoopbedrag weer terug naar uw PayPal-account.

Achteraf betalen met Klarna 

Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die u van Klarna ontvangt. Natuurlijk kunt u de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App.

Er is een maximaal order bedrag van €200 ingesteld voor het betalen via Klarna. Voor achteraf betalen met Klarna betaald u €1 transactie kosten.

Wilt u een bestelling met een hoger bedrag dan €200 achteraf betalen? Zie: "Bestellen op rekening".

Betalen met een creditcard 

U heeft ook de mogelijkheid om met een Creditcard (VISA & Mastercard) te betalen.

Betalen met Bancontact 

Bancontact/ Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. De banken zijn Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. Bent u klant van de deelnemende banken en maakt u gebruik van internetbankieren? Dan kunt u gebruik maken van Bancontact / Mister Cash. Betaal jouw aankoop in een vertrouwde bankomgeving.

Betalen via bankoverschrijving

Wij verzoeken u om het factuurbedrag binnen 14 dagen te voldoen. Zodra de betaling is ontvangen sturen wij de bestellen z.s.m. op. Het bedrag kunt u overmaken op de onderstaande bankrekening.

Begunstigde: Orbital Europe V.O.F.

Bank: ING Bank

IBAN: NL06INGB0009577207

BIC: INGBNL2A

Wij verzoeken u bij het overmaken, uw factuurnummer te vermelden in de betalingsomschrijving en iedere bestelling apart te betalen, zodat wij uw betalingen duidelijk kunnen herleiden.

Het is ook mogelijk om op rekening te bestellen. Bij een eerste bestelling / nieuwe klant vragen wij u om ten minste de helft van het orderbedrag aan te betalen. Het resterende bedrag kan binnen 14 dagen betaald worden.

Indien bij ons twijfel bestaat over de kredietwaardigheid van je organisatie, kunnen wij je vragen jouw onderneming nader te identificeren middels:

Een recent uittreksel (niet ouder dan 3 weken) van de Kamer van Koophandel

  • Het BTW nummer van jouw onderneming of instelling
  • Legitimatie van de vertegenwoordigende/bevoegde persoon

Is uw bestelling boven de €2500 ?

Dan kunt u een bericht van ons ontvangen met het verzoek om een kvk uittreksel via e-mail naar ons te sturen. Houdt er rekening mee dat un in de e-mail duidelijk uw ordernummer vermeld. Zodra wij deze informatie in ontvangst hebben zullen wij uw bestelling z.s.m. verwerken (mits kredietcheck ook positief is).