★★★★★ 9.4/10 @feedback company 9.4/10 @ bol.com 4.6/5 @Googlereviews

Gratis verzending vanaf €75 | Snelle levering | Betaal snel & veilig met uw eigen bank

Veelgestelde vragen

Komt u ergens niet uit? Bekijk hier de antwoorden op de meestgestelde vragen.

Bestellen & Betalen

Ik heb besteld maar geen bevestiging per e-mail ontvangen

Het is mogelijk dat er een verkeerd of foutief e-mailadres is ingevoerd. Indien dat het geval is, kunnen wij geen e-mails verzenden naar het juiste e-mailadres. Gelieve contact op te nemen met onze klantenservice om het correcte e-mailadres door te geven.

Is er een minimale bestellingswaarde?

Er is geen minimale bestellingswaarde. Wel betaald u de verzendkosten tot een bestelbedrag van €75 zelf.

Waarom ontvang ik een betalingsherinnering?

U ontvangt een automatische betalingsherinnering, wanneer uw betaling niet succesvol is afgerond. Als u Klarna heeft geselecteerd als betaalmethoden, controleer dan in uw Klarna account of de betaling succesvol is. Voor meer informatie over de betalingsstatus kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Waarom is mijn iDeal betaling niet succesvol afgerond?

Mogelijk is er een iDeal storing bij jouw bank opgetreden. Om te verifiëren of dit het geval is, kun je op onderstaande link klikken: https://availability.ideal.nl/. Hier word je doorverwezen naar een externe iDeal-website. Op deze pagina vind je een handig overzicht van de status van alle banken. Als er een groen vinkje verschijnt naast jouw bank, is er geen storing en is jouw iDeal-betaling om andere redenen mislukt. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice.

Waarom kan ik niet met Klarna betalen?

  1. Voor het achteraf betalen met Klarna heeft u een Klarna account nodig die geverifieerd is. Het zou kunnen dat Klarna het bedrag dat u probeerd te betalen niet door Klarna wordt geaccepteerd. Neem hiervoor contact op met Klarna.
  2. Er is een limiet van €200 op achteraf betalen met Klarna. Als u een bestelling hoger dan €200 achteraf wilt betalen, neem dan contact op met onze sales afdeling.

Bezorgen

Naar welke landen leveren jullie?

Op het moment bezorgen wij naar alle landen binnen de EU.

Wat is de gemiddelde levertijd?

Een gemiddelde levering is 1-3 werkdagen.

Er zijn uitzonderingen voor bepaalde producten en productgroepen.

Kijk altijd naar de aangegeven levertijd op de productpagina of neem contact op met onze klantenservice voor gedetailleerde informatie over de levertijd van een bepaald product.

Retourneren & Annuleren

Hoe retourneer ik een product?

Artikelen moeten binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling worden geretourneerd. Artikelen moeten worden teruggestuurd in dezelfde staat als waarin ze zijn ontvangen, ongebruikt zijn, eventuele bescherming nog hebben en de originele verpakking bevatten.

  • Meld uw retour aan via uw account of via deze retourpagina.
  • Verpak het product stevig en verstuur deze naar ons retouradres.
  • Kijk op deze retourpagina voor meer informatie over ons retourproces.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld terug krijg?

Terugbetalingen worden binnen 3-5 werkdagen na het ontvangen van de retour verwerkt.

Product specificaties

Wat is UGR waarde?

UGR staat voor "Unified Glare Rating" en het is een maatstaf die wordt gebruikt om de verblinding te beoordelen die wordt ervaren door mensen die naar een verlichte omgeving kijken, zoals een kantoor, een klaslokaal of een openbare ruimte. Het is vooral relevant bij het ontwerpen van verlichtingssystemen om comfortabel en visueel aangenaam licht te bieden.

Lees meer

Wat is IP waarde?

IP staat voor International Protection rating (soms ingress protection). Het eerste cijfer geeft de bescherming aan tegen vaste stoffen en het tweede cijfer de bescherming tegen vocht en water.

Lees meer

Wat is IK waarde?

De IK-waarde is een maatstaf voor de slagvastheid van een elektrisch apparaat, zoals LED-armaturen. Het geeft aan in hoeverre een apparaat bestand is tegen externe mechanische schokken. Met andere woorden, het vertelt u hoe goed de verlichting kan weerstaan aan impacts zoals stoten, vallen of vandalisme.

Lees meer

Wat zijn Lumen?

Met Lumen geven we de lichtsterkte oftewel lichtopbrengst van een lamp aan. Het geeft aan hoe helder een lamp is door te meten hoeveel zichtbaar licht het van alle richtingen uitstraalt. Het aantal Lumen geeft dus aan hoeveel licht een lamp per tijdseenheid produceert.

Lees meer

Wat is Kelvin?

De kleur van licht of kleurtemperatuur wordt uitgedrukt in Kelvin waarde. Het volledige spectrum verloopt van 1800K tot 16000K. Hoe lager de waarde hoe warmer de lichtkleur. Hoe hoger de waarde hoe kouder de lichtkleur.

Lees meer